Va multumim din tot sufletul ptr minunata prestatie! Am avut o seara perfecta datorita talentului si profesionalismului dvs. Multe aprecieri si multumiri!! Suntem extrem de incantati ptr ca v-am avut alaturi!
Carmen Iuliana

Va multumim din suflet ca ne-ati fost alaturi!A fost o seara minunata !!!
Mihaela Morosanu Macrescu

Prestatie impecabila, tineri, talentati nu ai ce sa reprosezi acestei formatii. I-am auzit la doua nunti, iar muzica lor mi-a mers drept la inima.
Alex

Mi-am sarbatorit ziua de nastere alaturi de familie si prieteni la Casa Gloria si ne-am simtit excelent. Am beneficiat de o seara eleganta, de distractie si muzica buna alaturi de formatia Avantis. Tin sa va multumesc inca odata pentru reusita acelei seri si va recomand din tot sufletul.
Vali

Ma bucur ca pot sa imi spun si eu parerea aici: am facut cea mai buna alegere in ceea ce va priveste. Sunteti o formatie de un profesionalism incontestabil, o familie foarte frumoasa si suntem fericiti ca ne-ati fost alaturi. Pot spune ca cea mai frumoasa nunta la care am participat a fost a noastra! Multumim.
Mirela si Vlad

Formatia Avantis a dovedit ca are capacitatea de a transforma nunta noastra intr-un eveniment cu totul si cu totul deosebit. Multumesc inca odata pe aceasta cale si vom reveni cu drag de fiecare data sa va ascultam ori de cate ori ajungem la Iasi.
Alina si Gabi

Am visat o nuntă ca-n povești: cu mult dans și voie bună. Și cum pofta îți vine mâcând, tot așa buna dispoziție și cheful de dans nu pot veni decât cu o muzică pe măsură. Vă mulțumim că puneți suflet în tot ceea ce faceți!
Magda si Andrei

Felicitari pentru calitatea deosebita a interpretarii, aranjamentului muzical, tinuta si prezenta de inalta clasa a intregii formatii. Va multumim pentru stradanie si talent, mai ales!
Aura