Pantofii de mireasa – cum sa mergi pe tocuri

Pantofii cu toc inalt sunt foarte eleganti si iti confera o postura frumoasa, creand iluzia unor picioare mai lungi si obligandu-te sa iti arcuiesti spatele. Gandeste-te la covorul rosu de la Oscar si nu cred ca iti vei aminti vreo actrita incaltata in balerini sau in adidasi... Trebuie sa recunoastem ca pantofii cu toc sunt accesoriul perfect pentru tinutele de gala, si, implicit pentru rochia de mireasa.

Regimul Mayo Clinic – Dieta vedeta pentru mireasa anului 2017

Iti doresti sa inveti cum sa scapi de obiceiurile proaste legate de stilul tau de viata si sa dobandesti unele noi, mai sanatoase? Vrei sa iti imbunatatesti starea generala de sanatate si sa reduci riscul diferitelor boli de inima, afectiuni digestive sau renale. Dieta Mayo Clinic este un program de slabire creat si aprobat de medici specialisti, care iti poate schimba stilul de viata in bine.

Costum de mire – reguli simple pentru alegere

Viitoarele mirese petrec ore intregi pe internet în cautarea rochiei perfecte. Stil sirena, printesa, glamour sau vintage, miresele au la dispozitie sute de modele din care sa-si aleaga rochia pentru ziua cea mare. Nici tinuta mirelui nu trebuie insa neglijata. Pentru a nu comite greseli vestimentare majore, tine cont de următoarele sfaturi ale stilistilor.

Cand nu se fac nunti in 2018

Daca sunteti crestini ortodocsi si doriti sa planificati cel mai important eveniment din viata voastra in anul 2018 trebuie sa cunoasteti datele in care Biserica Ortodoxa nu oficiaza slujba cununiei.

Organizare nunta pas cu pas

Nunta este, fara doar si poate, unul dintre cele mai importante momente ale vietii, insa, in aceeasi masura, este si unul dintre cele mai grele. Invitatii, nasii, buchete, rochie, cate si mai cate lucruri de rezolvat si toate sunt pe capul tau.

Idei practice pentru nunta

Cu capul in nori si in acelasi timp cu picioarele pe pamant. Vei fi indragostita, deja esti, emotionata, tensionata si probabil si foarte obosita nu numai inainte de nunta sau in timpul ei ci si in perioada de dinainte, cand va trebui sa o planifici.

Lucruri pe care trebuie sa le faceti dupa nunta

Desi ziua nuntii a trecut si cei mai multi miri se bucura ca au scapat de stresul dinaintea nuntii, lucrurile nu se incheie aici. Odata ce nunta a trecut exista cateva lucruri pe care trebuie sa le faceti, lucruri pe care sa le aveti in vedere sau lucruri la care nu v-ati gandit. Cu siguranta, aceste lucruri depind si de fiecare cuplu in parte, de obiceiurile din familia, insa exista cateva lucruri general valabile pentru toate cuplurile pe care e bine sa le programeze dupa nunta.

Tendinte 2014

Anul 2014 aduce cu el mari schimbari in moda dar si in alte domenii. In ultimii ani nuntile au devenit evenimente care sunt minutios organizate astfel incat sa fie unice si pline de stil. In anul ce urmeaza designerii aduc noi schimbari si in acest domeniu si multe sfaturi pentru un eveniment de exceptie.

Voalul de mireasa

Voalurile de mireasa impreuna cu celelalte accesorii care s-au pastrat de-a lungul timpului, precum buchetul de mireasa sau bijuteriile, completeaza tinuta unei mirese. Pe langa aspectul estetic al voalului, acesta are si o simbolistica interesanta, aceea de a proteja miresele de spiritele rele.

Pagina 1 din 212