avantis


Activitatea formatiei

Activitatea formatiei Avantis din Iasi se bazeaza pe furnizarea suportului muzical pentru diverse evenimente: nunta, cumatrie, banchet, revelion, aniversari, petreceri private etc.

Formatia Avantis din Iasi are ca scop crearea unui produs muzical personalizat, unic pentru fiecare client in parte. Prestatii exclusiv live in cadrul petrecerilor private sau alte tipuri de evenimente, punand la dispozitia dumneavoastra  un repertoriu care acopera o gama larga de stiluri muzicale de unde puteti alege melodii pe care oricand le ascultati cu placere.

 
Diversitatea melodiilor cat si a genurilor, din care acestea fac parte, permite formatiei Avantis sa se adapteze cu succes preferintelor dumneavoastra, iar experienta dobandita de-a lungul anilor ne ajuta in toate proiectele in care suntem implicati.

Sonorizarea este asigurata cu instrumente si aparatura de ultima generatie, ce ofera un sound foarte bun, produse de firmele: BUGARI, SENNHEISER, RUMBERGER, FBT, KORG, ROLAND si SHURE.

 

Cristian_serviciiSonorizare este asigurata cu instrumente si aparatura de ultima generatie, ce ofera un sound foarte bun. 


shure_logo

bugarI-logo

korg_logo

sennheiser_logo

FBT

rolland_logo

rumberger